25 Jan

qinstall 4.0 este gata!

qinstall 4.0 Avem placerea de a anunta disponibilitatea unei noi versiuni a serverului de email Qinstall, versiunea 4.0 pentru Bluewhite64 13 si Slackware Linux 13.0 (32-bit).

Qinstall 4.0 include facilitati noi precum trimiterea de emailuri via SSL, authentificarea SMTP precum si ultimele versiuni stabile ale programelor ce alcatuiesc Qinstall 4.0.

Qinstall 4.0 pentru Bluewhite64 13.0 si Slackware Linux 13.0 (32-bit) este un server de email puterninc, scalabil, sigur si robust, bazat pe celebrul qmail.

qmail permite crearea de conturi de e-mail fara a crea conturi de utilizator pe sistem, astfel securitatea serverului este foarte ridicata. Avand utilizatori virtuali si domenii virtuale, qinstall va pune la dispozitie utilitare ce permit gestionarea acetora cu usurinta, fie prin linia de comanda (cqadmin), fie prin interfata web (vqadmin, qmailadmin).

Webmail-ul integrat in qinstall 4.0 va va ajuta sa accesaţi casuta dvs. de posta electronica prin Internet printr-o conexiune securizata. Un antivirus puternic impreuna cu un set de instrumente anti spam este gata pentru a scana mesajele primite si trimise, lasand Inbox-ul in conditii de siguranta. Un program de auto responder va va ajuta sa raspundeti automat la mesajele primite atunci cand sunteti in afara biroului.

Mai multe detalii despre aceasa versiune gasiti la pagina qinstall.

Comments are closed.